28.11.2008

Joulukalenteri

Syksyllä 2007 Ylellä oli upea kulttuuriin painottunut "nuorison oma tv-kanava" Yle Extra, jonka toiminta lopetettiin kannattamattomana (upea sana!) tai siksi että saatiin Ylen digitekstitysongelmat kuntoon. Todellisen syyn tietää vain Mikael Jungner.
Sanna ja Pinja saivat Extra Largeen oman ohjelmapaikan, jossa leidit seikkailivat Kallion kulmilla ja höpöttelivät omiaan erinäisistä aiheista. Eräiden kuvausten jälkeen he saivat nerokkaan idean ehdottaa perinteisen joulukalenteri-ohjelman tekemistä kanavalle. Jostain ihmeen syystä idea meni läpi ja tytöt suuntasivat Rovaniemelle kuvaajan ja ohjaajan kanssa. Eihän siitä ihan perinteinen Joulukalenteri tullut, kun leidit pääsivät Joulupukin Pajaan ja Lordi-ravintolaan sekoilemaan. Tytöt ovat siis joutuneet Joulupukin orjiksi postitoimistoon ja selvittävät mitä julkkikset ovat toivoneet joululahjaksi.
Koska joulukalenteri meni monilta ohi (Pinja ei ole itsekään nähnyt kaikki jaksoja vielä), ajattelimme laittaa sen tänne blogiin perinteisellä joulukalenteri meiningillä. Eli 1.12. alkaen joka päivä avataan uusi luukku aina jouluaattoon asti.


Joulupukin pikku orjat

1 kommentti:

Piia Emilia kirjoitti...

Jee, minen oo nähny ku osan...