22.6.2010

Torvi, Lahti 11.6.2010

Tämän vuoden Suomen kiertueemme ulottui myös yhdeksi illaksi Lahteen eli Laheen. Vuokrasimme pakettiauton matkustajille sopivalla tilalla ja saimme kaverin kuskiksi. Sateesta huolimatta pääsimme perille turvallisesti Laheen ja ihan suht aikataulun mukaisestikin. Helsinskistä on järisyttävän vaikea päästä pois perjantaina klo 16-18.

bon aqua

Lahessa meitä odotti mukava miksaaja ja huits haits pistimme kamat pystyyn, teimme tsekin ja lähdimme syömään. Kaupungin oli vallannut Suomen keskusta, minkä huomasi rumien kravattien ja pikkutakkien määrästä. Ysin jälkeen tulimme takaisin Torveen. Hiukkasen pelotti että saadaanko vuokra-auton kuluja takas, kun oli aikas vähänlaisesti porukkaa. Onneksi meiltä löytyy muutama lahelainen ystävä, mutta uusia ystäviä tarvitaan huomattavasti enemmän että saisimme omat takaisin.

Perinteinen meikkaus- ja puunaussessio. Reko viihdytti itseään sillä aikaa kirjoittelemalla takahuoneen seiniin. Joonatan soitti kitaraa.

muitten piirrokset

Muitten takahuonetaidetta

the artist

Reko tositoimissa

meitin piirrokset

Meidän takahuonetaidetta

joonatan

reko on teini

Ilkikurinen teini pahanteossa

joona

Reko kutsuu Joonatania hellyyttävästi Joonaksi, vähän niinkuin lapsi joka ei osaa vielä puhua paljon. Miten söpöö.

emo is the word

darra

Sit myä mentiin lavalle ja sehän olikin varsin hauskaa. Eturivissä oli meille ennestään täysin tuntemattomia henkilöitä, jotka bailasivat armottomasti. Hiki senkuin virtasi. Olemme näköjään alkukesän aikana löytäneet itsestämme yleisöä tanssittavan bändin. Fuck art let's dance! Encorekin saatiin soittaa... No oli siihen tavallaan varauduttu, mut koskaan ei voi tietää jossei ne haluukaan lisää. Yleisö nimittäin. Kuvia keikka-asuista ja livemenosta tullee myöhemmin.

tanssijat

tanssijat 2


Keikan jälkeen hengähdimme hetken hikisinä takahuoneessa ja illan the mään aka Hanski tuli kertomaan lipunmyyntituloksen. Saatiin autonvuokra ja ruokailut kuitattua ja jokunen ropo jäi vielä karkkirahaakin. Kyllä kannatti ja sitä piisasi. Tänks ja poks!

Sittemmin roudaus läpi humalaisen kansan ja auton nokka kohti Suomen Hesaa. Kotona oltiin joskus neljän jälkeen aamuyöllä.

Tämän kesän viimeinen Helsingin (ja Suomen) keikkamme on keskiviikkona 23.6. Lepakkomiehessä. Mukana myös Pikku Kukka bändikokoonpanolla. Liput 5€ ja soittoajat 22 ja 23. Vaahtokarkkitarjoilu!

Ei kommentteja: