17.6.2010

Telkkarissa

Saimme hyvinkin yllättävän puhelun. Meidät halutaan esiintymään Arto Nybergin kesäduuniblues ohjelmaan. What?!? Soittiks ne nyt varmasti oikeeseen numeroon? Ilmeisesti soittivat, koska halusivat nimenomaan Juhani hiihtää -laulun juhannuslähetykseen. No kylhän myä yksi telkkarikeikka voidaan vetästä. Pidettiin jopa yhdet kotitreenit tätä varten. Ajateltiin ensin vetäistä joku hauska urku-versio biisistä, mutta päädyttiin sitten sähkökitaraan. Olemmehan niin kovin rok. Pinja ja Sanna olivat tietenkin keskittyneet eniten siihen, että mitä laittaa päälle ja miettimään että laittaakohan se meikkaaja myös tukan... Prioriteetit kohdillaan siis.

Esiintymään ei valitettavasti mahtunut kuin kolme, joten jouduimme jättämään Rekon kotiin ja vetämään Juhanin kitara-laulu-kokoonpanolla. Lähetyksen muina vieraina olivat kirjailija Reijo Mäki, afgaanitulkki Zarmina Razai, kokki Hans Välimäki, Jope Ruonansuu ja Alivaltiosihteeri. Olimme siis kerrankin arvoisessamme humoristiseurassa. Kuvauksissa oli tosi mukavaa ja vaikka päivä oli aika pitkä niin se ei haitannut, sillä tuotantoryhmässä oli tosi mukavaa porukkaa ja saatiin Rainbow-tuoteperheen kakkuakin.

vappumorsiamet

Vappumorsiamet

Ohjeistimme maskeeraajaa että värikästä ja kreisii, tänks. Rouva maskeeraaja suoriutui työstään erinomaisesti ja olimme enemmän kuin tyytyväisiä. Totesimme tosin että olisimme ehkä sopineet paremmin vappulähetykseen kuin juhannuksena ulos tulevaan, mutta ei kai se juhannus niin paljoa vapusta eroa.

myä ja artsi

pönötys maximus


Arto Nybergin kesäduuniblues TV1 la 26.6. klo 21:15