7.5.2010

Levylautakunta 1.5.2010

Hölmistyneet vanhempamme soittelivat meille vappupäivänä "Tyä soitte Radio Suomessa", jonka kuuluvuusalueeseen kuuluu jopa Kymenlaakso. Tähän astihan Radio Helsinki on ollut ainoa radio joka on uskaltanut soittaa Jalankulkuämpäriä. Olemme nimittäin vaarallista matskua muiden kuin Hesalaisten korville... No mutta vappupäivänä joku keski-ikäinen mies Radio Suomessa oli ilmeisesti simapäissään erehtynyt laittamaan Levylautakunnan biisilistaan myös kappaleemme Vaarallinen pianonvirittäjä. Valitettavasti lähetystä ei enää voi kuunnella, mutta siitä selvisi kyllä ettei musiikkimme ole keski-ikäisiä miehiä varten, jos mukaan ei lasketa meidän omia isiä ja niiden kavereita. Lautakunnan jäseninä tuolloin toimivat Stan Saanila, Tero Liete ja J-P Sillanpää. Tässä äänestyksen tulokset:

1. Jope Ruonansuu: Luvaton lääkäri

1. Pyhät Tepot: Muutetaan Lontooseen

3. Andra Generationen: Traktor

3. Ozzy Osbourne: Let Me Hear You Scream

5. Jalankulkuämpäri: Vaarallinen pianonvirittäjä

6. Kari Tapio & Maarit: Niin kuin yö

Laskeskelin että 10:ssä ohjelmassa on ollut yhteensä n 30 "Lautakunnan jäsentä" joista vain 4 on ollut naisia. Hmmm. Taitaa Rouvan rinulit kiristää, kun tuli tämmönen feministi-eyjafjallajokull-purkaus...

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Naiset katsokaas sotkevat pahasti tunteita ja elämyksellisyyttä myös musiikin arvostelemiseen ja kokemiseen.
Miehet osaavat pysyä asialinjalla; keskustella bassoriffistä, jonka keksi joku pappa 50-luvulla ja jota sen jälkeen on käyttänyt joku toinen legendaarinen pappa... Zzzz.