12.6.2009

Ruususeremonia

Meillä oli eilen toiset treenit uuden kokoonpanon kanssa. Tulevan levyn biisien treenaamisen lisäksi pidimme pienimuotoisen ruususeremonian. Seremoniassa kysyttiin uusilta soittajilta haluavatko he ryhtyä tähän suureen seikkailuun kanssamme. Molemmat vastasivat myöntävästi. Siksipä paljastammekin nyt keitä he ovat!

Ketään ei varmasti yllätä että ensimmäisenä värväsimme uudeksi kitaristiksi Joonatanin. Hän on ollut läheisesti bändimme kanssa tekemisissä kohta jo kuusi vuotta, toimien milloin miksaajana, äänittäjänä, tuottajana, kitarateknikkona, kitaristina, bassoteknikkona, basistina ja muuna musiikin yleisapumiehenä. Jatkamme siis hyväksi havaittua yhteistyötä entistäkin tiiviimmin.


Joonatan

Rumpalin etsintäkin kävi yllättävän helposti. Ensimmäisen rumpalimme Jaanin kautta löysimme oman kylän pojan Rekon paukuttamaan rumpuloita. Reko on Jaanin serkku ja näin olleen saatiin Mänttärin suvun edustus taas tasapainoon bändissä. Parhaimmillaanhan Jalankulkuämpärissä oli jopa 3/4 Mänttärin sukua (JaaniSannaTuija). Reko istuu remmiin paremmin kuin hyvin, soitto toimii ja läpät lentää niinkuin tehtaan varjossa kasvaneella vain voi.


Reko on kyllä täysi-ikäinen vaikka tässä näyttääkin 12-vuotiaalta.

Eilisestä jäi niin hyvä mieli, olemme aivan liekeissä!!! Sanna ja Pinja menevät viikonloppuna kartanokylpylähotelliin rentoutumaan ja tekemään tekemättömät lyriikat loppuun. Sitten jatketaan taas tiukalla treenillä kohti heinäkuuta.


Muikeat kesä-Rouvat

2 kommenttia:

Petra kirjoitti...

Noni, Inksakin on edustettuna :)

Piia Emilia kirjoitti...

Kyllä nyt rouvia viedään..;)