29.6.2009

Hiljaisuus loppuu nyt

Edellisestä kirjoituksesta on aikaa, mutta olemme olleet niin kiireisiä ettei oo vaan ehtinnynnä. Mitä tässä välissä sitten on tapahtunut?

Sanna ja Pinja kävivät Espoon perukoilla kylpylälomalla hakemassa inspiraatiota puuttuviin lyriikoihin. Kylpyläkartanossa oli ihanan rentouttavaa ja mukavaa, rouvilta tosin unohtui kynä kotiin eikä sanoituksia saatu kirjoitettua. Toki olisimme voineet ehkä saada kynän lainaksi respasta, mutta ne repetsuunin tytöt oli niin kiireisiä omaishoitajien kylvettämisen kanssa ettei kehdattu häiritä niitä. Sen sijaan keskityimme kylpemiseen, ihon rasvailuun ja ruokailemiseen. Saatettiin siinä salaa jokunen drinkkikin ottaa...


Tulevat Suomen huippumallit kylvyn raikkaina

Kylpylän jälkeen pidimme muutamat treenit ennenkuin Reko-rumpali lähti Inksan kesälaitumille lomailemaan ja itsekukin meistä juhannuksen viettoon.

Viime viikolla Sanna ja Pinja tekivät uusia laulustemmoja ja muutenkin treenasivat laulamista. Historiallinen viikko sinänsä että meillä oli JOKA PÄIVÄ treenit, että se niistä helteistä ja auringosta. No lauantain ja sunnuntain pidimme Jalis-vapaata.

Tällä viikolla meillä on treenit koko bändin kera ma-ke ja torstaina suuntaamme studiokaluston kanssa kohti Kuhmoista. Jalankulkuämpärin toisen levyn äänitykset alkavat tällä viikolla!!!!!! Wohooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kyllä tätä on odotettukin jo kauan.


Tähän ihanaan talo-vanhukseen Isojärven rannalla rakennamme studion

Olemme studion uumenissa eli rennosti maalla 2.-12.7. ja sen jälkeen pidämme loppu heinäkuun lomaa Jalankulkuämpäristä (jos maltetaan). Mutta kirjoitamme äänityksistä päiväkirjaa ja pistetään sitten raporttia tännekin, kunhan päästään takaisin internet-yhteyksien äärelle. Lisäksi ystävämme Linda tulee paikalle ensimmäiseksi viikonlopuksi ottamaan kuvia sessioista, joten saadaan kerrankin kuvia koko porukasta.

Palaamme siis myöhemmin kesällä - ihanuutta, aurinkoa ja kesäelikoita elämään!

Ei kommentteja: