11.3.2009

Rouvat on fiiliksissä

Eeva, Pinja ja Sanna pitivät maanantaina pienet äänitys/suunnittelusessiot. Eeva oli keittänyt ihanaa kasviskeittoa jota rouvat hieman nauttivat ennen äänittämisen aloittamista. Narulle pistettiin siis suuri ja salainen käännösbiisi akustisena. No ne ketkä on käyny meidän akustisilla keikoilla tietävät mistä kappaleesta on kyse... Pidämme muita jännityksessä.

Koska Eeva on hyvä Rouva oli hän äänittänyt akustisen kitaran jo ennen muiden rouffien saapumista. Soppaa masut täynnä Pinja ja Sanna laulaa lurittivat kappaleen nauhalle ja sitten vielä lisättiin Eevan stemmat. Ja yks kalja-tölkki-sheikkeri-lapasessa, joka taidettiin kuitenkin editoinnissa deletoida.

Nyt meillä on tulevan levyn kappaleista kahdeksan kasassa. Itseasiassa melkein yhdeksän, koska Sanna ja Pinja tekivät viikonlopun aikana Kantri-biisin sanat ja lisää melodiaa. Tähtäimessä oli vähän härskit ja pikkutuhmat sanat joten sellaiset tehtiin. Yhdellä kirosanalla höystettynä, niitä kun ei muissa uusissa lauluissa ole ollenkaan. Ja kyllähän koviksien täytyy vähän kiroilla!

Äänittelyjen jälkeen Rouvat EPS suunnittelivat ja pohdiskelivat tulevaa mm äänitysaikatauluja ja ideoivat biisien tuottamista. Jossain vaiheessa tajusimme että "ei hyvää päivää, meillähän on oikeesti melkein koko levy kasassa!" Tämä levy alkaa pikku hiljaa muotoutumaan oikeaksi kokonaisuudeksi eikä vain muutamaksi yksittäiseksi biisiksi joita ollaan treeniksellä hinkattu. Voi miten hieno tunne!

Tähän loppuun paljastetaan vielä albumin tämän hetkinen biisilista:

Ansa, Tauno ja Taunus
Kotoa kotiin
BodomBodom
Vaarallinen pianonvirittäjä
Disko (tällä ei ole vielä lopullista nimeä)
Koska olen hyvä rouva
Rakkauden puutarhuri
Bondin elämää
Roikkumaan langoille

Ei kommentteja: