2.2.2009

Ekat treenit 2009

Vuoden ensimmäiset treenit järjestettiin lauantaina. Eeva ja Tuija aloittivat reippaasti jo klo 10 siivoamalla treenistä ja tutkimalla Tuijan uusia efektipedaaleja. Wau!
Kokoustimme kevään ja kesän aikatauluista ennen soittamisen aloittamista. Treeniä treeniä treeniä ja biisin tekoa siis tiedossa keväälle... Pidämme vieläkin jonkinasteista keikkataukoa yllä, koska muuten ei biisit valmistu studiokuntoon heinäkuuhun mennessä. Mutta muutama keikka koitetaan järkätä kuitenkin ettei täysin homehduta treenikselle. Ainakin perinteinen Heinähatun akustinen kevät-iloittelu on tiedossa.
Uusia biisejä on tällä hetkellä 7 valmista, 1 ehkä ja parit raakileet. Hylkäsimme syksyllä aloitetut kolmijakoisen nu-metallin, ff:n ja mega-alakuloisuus depiksen, koska niistä ei ollu tulossa Jalankulkuämpäriä vaan jotain outoa oikean bändin materiaalia. Tarvitsemme siis lisää biisejä. No sehän ei ole ongelma, Sannan ja Pinjan kotonaan kehittelemistä laulumelodian pätkistä yhdistimme uuden kappaleen joka luokiteltiin FolkTrolliMetsätölliHullun Humpaksi. Jotain hyvin omituista siis tiedossa. Eipähän kuulosteta Indicalta sittenniin, vaikkei se tainnut olla ongelma alunperinkään... Katsotaan mihin Humppa-laulu meidät johdattaa.

Sanna ja Pinja humpan lumoissa

Ensin kuitenkin demotamme nyt valmiina olevat biisit. Nämähän piti tehdä jo uuden vuoden loman aikana, mutta tekniikka ei ollut samaa mieltä. Tulevana viikonloppuna on tarkoitus saada rummut ja bassot demoteltua, kuun lopussa kitarat ja sit hieman laulaa luritellaan ja avot! se on siinä. Sitten toivotaan että levy-yhtiön sedät ja tädit innostuvat materiaalista yhtä paljon kuin mekin...
Demotusten jälkeen pidämme myös perinteisen mökki-vetäytymisen, jossa tarkoitus on hengata, rentoutua, syödä, sekoilla, saunoa ja luoda uutta mussiikkia. Tammikuussa 2008 suoritettu edellinen mökkireissu oli oikein hedelmällinen ja muutenkin ikimuistettava mm erittäin rumista valokuvista (joita ei voi koskaan missään julkaista), kemiallisesta sisävessasta (jota ei todellakaan yritettykään käyttää, sama kun ois käyny ämpärillä kakalla) ja tulvivasta joesta.
Seuraavaksi kalenterissa on keikka 11.2. Libertessä ja sitten aloitetaan julma treeniputki. Oltiinhan tässä treenitauollakin melkein 2 kuukautta.

Pienet kisulit toivottavat sinut tervetulleeksi Liberteen

Ei kommentteja: