14.10.2009

Lauantain lörtsytreenit

Aloitimme lauantain treenit jo aamuvarhaisella klo 11. Tarkoituksena oli treenata Rouva-biisiä uuteen uskoon. Kappale toimii muuten ihan hyvin, mutta kertsin rytmiin haluttiin jotain muuta kuin mitä äänitimme kesällä. Lisäksi biisin soundiin sopii paremmin tunkkaisessa kellarissa kuin kesäisessä maalaistalossa äänitetyt rummut.

Välillä kävimme aamukahvilla, kokiksella ja pullalla. Koska oli aivan upea päivä nautimme kahveet ulkona terassilla raikkaassa ilmassa. Lisäksi suunnittelimme 14.marraskuuta tapahtuvia promokuvauksia. Keskustelussa vilahtelivat erilaiset eläimet, viikset, kalastus, kaverikuvat, makuupussit, herrasmiehet ja harrastukset. Saas nähdä mihin päädymme - kenellä on kuvissa hameet ja kenellä ei.

Ulkoilmatauon jälkeen jatkoimme Rouvan hinkkausta (ehehehheh) ja kuuntelimme muutaman soul-kipaleen noin niinku referenssiksi. Rekoa täytyy hieman vielä kouluttaa koska hän on Manowarrior sydämeltään ja niin nuori, ettei ole vielä ehtinyt tutustua Wilson Pickettin tuotantoon. Mutta kyllä se Rouva alkoi sieltä pikku hiljaa löytää grooveaan. Sannan ja Pinjan pitäisi vielä löytää yhteinen luovahetki että sanat voitaisiin tehdä uusiksi myös. Ne vanhat kun on ihan paskat.

Ei kommentteja: