29.12.2008

Ihanaa leijonat ihanaa!

Elokuussa alkanut keikkatauko sai eilen kyytiä. Rouvat olivat saaneet kunnian lämmitellä ihanata Plutonium 74 -orkesteria Kuudennella Linjalla. Kutonen oli täynnä Plutonium-fänejä, mutta onneksi muutamat meillekin tutut naamat olivat tulleet karkeloimaan. Olimme jännityksestä jäykkinä, oli niin paljon uusia ja jännittäviä osia keikkayhtälössä; pienoinen keikkatauko alla, uusia biisejä, Sanna kitarassa 3 biisissä, matkakuume ja loppuunmyyty Kutonen. Kädet tärisi ja hätäkakka meinasi tulla housuun, mutta selvisimme hengissä ja ilman pahempia mokia. Oijoi kun oli kivaa! Ja ihanuus jatkui vielä Plutojen keikalla, on ne vaan hyviä ja mahtavia!
Hinku ja ikävä esiintymään on ollut kova ja nyt tehdäänkin tähän samaan syssyyn muutama keikka lissää. Pääsemme vuosien tauon jälkeen taas Kouvolaan entiseen Sippariin soittamaan 16.1. ja helmikuussa 11. päivä rokkaillaan Libertessä. Kouvolassa rokkaa myös Pikku Kukka ja Libertessä Madame Xylitol.
Sanna lähti suoraan Kutoselta lentokentälle ja kohti Afrikkaa, Tuija ottaa tiistaina suunnan Madridiin ja Pinja & Eeva jäävät tänne kauniin talviseen Helsinkiin äänittämään demoja...
Parhautta uuteen vuoteen 2009!

Ei kommentteja: