26.11.2009

Kuvaukset 14.11.2009

Promokuvauksia valmisteltiin jo pitkän aikaa ennen varsinaisia kuvauksia. Rouvat levylaulajat tekivät omin käsin osan kuvausvaatteistaan ja rekvisiitasta. Lisäksi kampausten ja meikkien työstö aloitettiin jo alkuviikosta Kampaamo Pinkissä Paplarissa.


Sannan hiuksiin tuli sinistä ja oranssia


Tietenkin nautimme hieman Fresitaa


Joku on hieman jelleenä päässyt toimivaan vanhaan kuivuriin


Jep


Testikampaukset


Sannan testikampaus

Varsinainen kuvauspäivä alkoi Pinjan ja Sannan osalta jo klo 8:30 kampaamossa. Ihana Anita hääräsi ja ahersi rouvien ja herrojen naamojen & hiuksien kimpussa iltapäivään asti. Herra musikanttien tyylit paljastamme vasta myöhemmin... Mutta sen verran voi mainita että Leidit olivat oikein ylpeitä Herrojen rohkeudesta ja meikkileikkiin ryhtymisestä. Meitin ihanat poijjaat!


Anita sutii Sannan naamaa Paplarin ihanassa interiöörissä


Pinjalle meikkiä


Jopa kaulurit (vai mitkä essut noi nyt on) on Paplarissa ihania


Sanna valmis


Rouva ja eloton rouva


Joonatan odottaa uutta lookiaan


Reko melkein valmis, viime silaus puuttuu

Kuvaajamme aka Hanskamies aka Pinja isä saapui hakemaan meidät kampaamosta ja sitten ajoimme salaiseen kuvauspaikkaan. Assariksi kuvauksiin oli lupautunut ihana ystävämme Antti aka Kallion Tyra, joka huolehti että muistimme myös syödä välillä. Kuvauspäivä oli täynnä odotusta, jännitystä ja hikoilua, mutta hyvät kuvat saatiin ikuistettua.


Leidien laatulukemisto


Singaporen lintuset ja kohtalaisen väkinäinen hymy


Rekorder kuvaajan tähtäimessä

Kuvausten jälkeen olemme kukin vuorollamme sairastaneet jonkinasteista flunssaa. Eli paljon mitään ei ole tapahtunut tässä välissä. Kuvat on kuitenkin toimitettu kannentekijälle ja silläkin suunnalla homma on siis polkaistu käyntiin. Lisäksi äänitykset ovat edenneet taas hiukkasen etiäpäin. Aikataulussa ollaan ja hyvä niin!

Joulun ja uuden levyn odotuksen kunniaksi julkistamme täällä blogissa Joulukalenterin 1.-24.12.2009.

Ei kommentteja: