6.10.2008

Treenit 4.10.2008


Outoja muijia

Eeva, Pinja ja Sanna suuntasivat treenikselle lauantaina hiomaan uusia biisejä. Treenin kohteena olivat uudet kappaleet "kotiseutulaulu", "rouva", "depis-biisi" ja "ff". Turhautunut bassotaiteilija meinasi heittää Firefoxin seinään jo heti treenien alkumetreillä, mutta Sanna ja Eeva onnistuivat nostamaan fiilistä ja muutamien Kotiseutulaulun läpimenojen ja uusien sovituskuvioiden jälkeen Firefox:kin säilyi ehjänä. Ensi viikonlopun treeneissä Tulikettu saa tosin jäädä pussiin Fenderin tieltä, koska Pinja epäili että inspiroimattomuus johtuu soittimesta. Niinpä niin, soittaminenhan on niistä välineistä kiinni...


Jospa Pinja alkaisi rumpaliksi?!?

Kotiseutulaulu alkaa olla valmista kamaa, sanat ja rakenne ovat hallussa, nyt pitää vielä alkaa hinkkaamaan biisiä koko bändin voimalla. Ja kehitellä jotain kivaa soitettavaa sekä kitaroille että bassolle. Ja parit laulustemmat ja ja ja... Ei se vissiin ihan niin valmis olekaan... No mut onpa sanat ainakin ja rakenne.

Sanna oli perjantaiaamun ratoksi säveltänyt uuden biisin kertsin ja itseasiassa säkeistöä myös. Rouva-aiheisen kappaleen laulumelodia muistutti hieman liikaa yhtä radiossa soivaa kertsiä, joka oli soinut myös Pinjan päässä tällä viikolla, joten laulelimme siihen uuden sävelen. Ja samantien hieman rukattiin säkeistöä lisempää. Tästä tulloo hitti.


Rouvaa mikitetään

Depis-biisiä vähän vaan fiilisteltiin ja suunniteltiin kuinka hyvä siitä tulee. Sanoituksen punaisena lankana on universumin suurimman rakkauden menettäminen/loppuminen tai jotain sinne päin. Kuten työnimi kertoo, tästä ei tule mitään iloista rallatusta. Love is dead. Ja sit onkin rakkausaiheet taas tämän bändin osalta käsitelty.


Depis-fiilistelyä

FF:stä ei ole vielä mitään muuta hajua, kuin että Eeva on tehnyt hienon sävellyksen ja luonut hauskoja basso/kitarakuvioita. Lisäksi hän opetti Sannalle ja Pinjalle kappaleen laulumelodian. Innolla odotetaan minkälainen kappale tästä syntyy, kun se suodatetaan Ämpärin läpi.

Ensi viikonloppuna Tuija tulee Helsinkiin ja vetäydymme koko Rouva-revohka lauantaiksi ja sunnuntaiksi treenikselle hieromaan näitä uusia laulun raakileita. Kenties jotain muutakin uutta kehitellään, luovuuden määrä on aivan uskomaton.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

gaddämit!